Skip to main content

Per què utilitzem galetes?

Utilitzem galetes per distingir-vos d'altres usuaris en els nostres webs, per millorar la informació i els serveis que us oferim, i per facilitar-vos l'accés: Si desactiveu o rebutgeu les galetes, algunes parts d'Instamaps poden ser inaccessibles o no funcionar correctament (login usuari, creació de mapes, accés a la galeria privada).

Quines galetes utilitzem?

Galetes de Google Analytics

En tots els llocs i aplicacions web de l'ICGC utilitzem galetes de Google Analytics (per tant, de tercers). Aquestes galetes ens permeten accedir a informació relativa als continguts que més visiteu i com hi arribeu, o a les funcionalitats que més utilitzeu, fet que ens ajuda a optimitzar els serveis que us oferim. Les galetes usades tenen, en tot cas, caràcter temporal, amb l'única finalitat de fer més eficaç la navegació. En cap cas aquestes galetes proporcionen per si mateixes dades de caràcter personal.

Galeta

Finalitat

Caducitat

_ga

Distingir usuaris.

2 anys

_gid

Distingir usuaris.

24 hores

_gat

Accelerar la ràtio de peticions.

1 minut

__utma

Distingir usuaris i sessions. La galeta es crea quan s’executa la llibreria javascript i no existeix prèviament. La galeta s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics.

2 anys

__utmb

Determinar noves sessions/visites. La galeta es crea quan s’executa la llibreria javascript i no existeix prèviament. La galeta s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics.

30 minuts

__utmc

Interoperar amb urchin.js (no s’utilitza a ga.js). Històricament, aquesta galeta operava conjuntament amb __utmb per determinar si un usuari estava en una nova sessió/visita.

Sessió

__utmt

Accelerar la ràtio de peticions.

10 minuts

__utmz

Emmagatzemar l’origen del tràfic. La galeta es crea quan s’executa la llibreria javascript i s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics.

6 mesosMés informació a la pàgina de política de galetes de l'ICGC.
Seleccioni quines col·leccions vol afegir o eliminar de la cerca
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
 
D'acord